מפנקות במיוחד
מתכון לחיתוכיות בראוניז קפה
קינוח קל וטעים במיוחד של חיתוכיות בראוניז בטעם קפה המשתלבות נהדר עם כוס קפה חם ומעניקים לכם יחד פינוק מושלם
בראוניז קפה צילום: depositfhotos
מתכון לחיתוכיות בראוניז קפה / שף קונדיטור רעות איפרגן.
מספר יחידות: 20. זמן ההכנה: 25 דקות. רמת קושי: קל
המצרכים לחיתוכיות בראוניז קפה:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 35 גרם מרגרינה / 4 כפות שמן
- 2 ביצים
- 1/3 כוס קמח
- 1 כפית שטוחה קפה נמס
- 80 (1/3 כוס) גרם סוכר לבן
- 120 (3/4 כוס) גרם סוכר חום
- 10 גרם (כפית) אבקת אפיה
אופן הכנה לחיתוכיות בראוניז קפה:
- ממיסים את השוקולד ואת המרגרינה/ השמן.
- מקציפים את הביצים והסוכרים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים את הקמח, הקפה ואבקת האפיה ומערבבים בתנועות קיפול.
- מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
- לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה, מזלפים או מניחים בעזרת כפית כדורים בגודל הרצוי תוך שמירה על מרווח בין אחד לשני.
- אופים על 170 מעלות במשך כ5-7 דקות עד להיווצרות קרום חיצוני והתייצבות.
- לאחר הקירור העוגיות מתייצבות עוד יותר, אך עדיין נותרות עסיסיות במרכזן.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון באדיבות: מגזין "טועמיה"
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות