לכבוד שבת קודש
מתכון למטבוחה עסיסית ומושלמת
מחפשים מתכון מהיר וקל למטבוחה עסיסית והכי טעימה שיש? קבלו מתכון מיוחד המשלב בתוכו קוביות גמבה אדומה, פלפל חריף ומגוון תבלינים המעניקים את הטעם המשובח והעסיסי למטבוחה מושלמת ומלאת עניין
- חני לוין
- י"ז אדר א' התשפ"ב
מטבוחה עסיסית ומושלמת צילום: ורד כהן
מתכון למטבוחה עסיסית ומושלמת / המתכונים של ורד כהן
המצרכים למטבוחה עסיסית ומושלמת:
- 1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
- 1 פלפל חריף חתוך לטבעות
- 1 כוס שמן
- 5 שיני שום קצוצות
- 1 כפית מלח
- 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית צ'ילי גרוס
- 1/2 כף סוכר חום
- 1 קופסת עגבניות מרוסקות
אופן ההכנה למטבוחה עסיסית ומושלמת:
- מחממים כ3 דקות סיר ללא שמן (חשוב שהסיר יהיה ממש רותח) מוסיפים את הגמבה והפלפל החריף ומקפיצים אותם עד שנשרפים מעט ומקבלים צבע חום.
- מוסיפים 1/2 כוס שמן ואת שיני השום הקצוצות, מערבבים היטב ומוסיפים את התבלינים.
- מוסיפים את קופסת העגבניות המרוסקות ומערבבים היטב לאיחוד.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית.
- מכסים את הסיר ומבשלים את המטבוחה במשך 20 דקות.
- מוסיפים עוד 1/2 כוס שמן, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מכבים את האש ומעבירים לקופסא.
- לאחר הצינון מכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות