י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
קל ומהיר

מתכון לאורז עם ערמונים וסילאן בתנור

תוספת מושלמת והכי מהירה שיש, מתכון לאורז המשולב בערמונים בתיבול של סילאן ומגוון תבלינים, נאפים בתנור ומעניקים לכם מנה קלה טעימה וללא לכלוך מיותר

מתכון לאורז עם ערמונים וסילאן בתנור
אורז עם ערמונים וסילאן בתנור צילום: נועם זיגדון

מתכון לאורז עם ערמונים וסילאן בתנור / נועם זיגדון

המצרכים לאורז עם ערמונים וסילאן בתנור:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 3 כוסות אורז מבורר ושטוף
  • 2 בצלים בנונים קצוצים דק
  • 2 אריזות ערמונים בוואקום חותכים לחתיכות גסות
  • 6 כוסות מים רותחים
  • 3 כפות גדושות סילאן
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כף מלח
  • 1/4 כוס שמן

אופן ההכנה לאורז עם ערמונים וסילאן בתנור:

  1. בתבנית מניחים את האורז, הערמונים והבצל
  2. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הסילאן עם השמן, המים והתבלינים ושופכים מעל האורז והערמונים שבתבנית
  3. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כ- 45 דקות, לאח''מ מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון אורז ערמונים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}