מנה מעניינת
מתכון לאסאדו עם אוכמניות בסילאן וסויה
מחפשים מתכונים חדשים ומעניינים? קבלו מתכון מיוחד לבשר אסאדו המתבשל יחד עם בצל קצוץ, רוטב סויה, סילאן ומגוון תבליני הבית בשילוב של אוכמניות המעניקות טעם חדש ומעניין
- שולמית שחר
- י' אדר א' התשפ"ב
אסאדו עם אוכמניות בסילאן וסויה צילום: שולמית שחר
מתכון לאסאדו עם אוכמניות בסילאן וסויה / שחר שולמית
המצרכים לאסאדו עם אוכמניות בסילאן וסויה:
- 2 קילו אסאדו ללא עצם, חתוך לנתחים יפים
- 4 בצלים גדולים
- 2 ליטר מים
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס סילאן
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף מלח
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כוס אוכמניות
אופן ההכנה לאסאדו עם אוכמניות בסילאן וסויה:
- חותכים את הבצל לרצועות ומניחים אותם בסיר יחד עם האסאדו ומטגנים אותם יחד כ10 דקות
- מוסיפים את שאר המצרכים מלבד האוכמניות ומבשלים עד לריכוך כשלוש שעות או עד שהבשר רך (אם צריך מוסיפים מים וזמן בישול)
- בסיום הבישול מפזרים מעל את האוכמניות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות