חדש ומעניין
מתכון למרק סלק חמוץ
את המתכון הזה אתם חייבים לנסות כי הוא קל וטעים מאוד, מרק סלק חמצמץ המשלב בתוכו קישואים, כרפס ובצלים, מתובל בלימון ומגוון תבליני הבית ומעניק לכם מרק במתכון חדש ומעניין
- שולמית שחר
- ט' אדר א' התשפ"ב
מרק סלק חמוץ צילום: שולמית שחר
מתכון למרק סלק חמוץ / שולמית שחר
המצרכים למרק סלק חמוץ:
למרק:
- 1/2 חבילת כרפס עלים
- 4 סלקים בינונים
- 4 קישואים בינונים
- 4 גזרים גדולים
- 4 בצלים בינונים
- 1 כוס מיץ לימון
- 1/3 כוס שמן
- 1 כף אבקת מרק
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית כורכום
- 3 ליטר מים
אופן ההכנה למרק סלק חמוץ:
- מקלפים את הירקות שוטפים וקוצצים אותם לחלקים גדולים
- שוטפים וקוצצים את הכרפס
- שמים את הירקות בסיר גדול ומתבלים (מלבד מיץ הלימון) ומוסיפים את המים ומבשלים עד לריכוך
- מוסיפים את מיץ הלימון וטוחנים את הירקות (לא עד למצב דייסה)
- זה הזמן להתענג ולחמם את הגוף ואת האוירה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות