טעימה במיוחד
מתכון למאפינס בטטה וירק קצוץ
מחפשים מתכון מעניין לתוספת קלילה ומוצלחת? קבלו מתכון למאפינס בטטה המשלב בתוכו מגוון תבלינים וירק קצוץ ומעניק לכם טעם נפלא לתוספת מושלמת וטעימה במיוחד
- שולמית שחר
- ה' אדר א' התשפ"ב
- 1 תגובות
מאפינס בטטה וירק קצוץ צילום: שולמית שחר
מתכון למאפינס בטטה וירק קצוץ / שחר שולמית
המצרכים למאפינס בטטה וירק קצוץ:
מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה
יוצאים 16 יחידות תלוי בגודל שתבחרו
- 3 ביצים גודל לארג'
- 3 חבילות פטרוזיליה
- 3 בטטות בינוניות
- 2 חבילות בצל ירוק
- 2 כוסות פירורי פנקו
- 1/2 כוס שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה למאפינס בטטה וירק קצוץ:
- קולפים את הבטטות ואופים מכוסה עד לריכוך
- שוטפים את הפטרוזיליה וקוצצים אותה
- מניחים בקערה את הבטטה האפויה ומרסקים אותה ומוסיפים את כל המצרכים ומערבבים היטב
- משמנים וממלאים כוסות שמתאימות לאפיה במסה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך כ 45 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות