י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
עיקרית יוקרתית

מתכון לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש

מתכון מיוחד וטעים: פטריות ברוטב ברביקיו ממולאות בתערובת בשר משובחת, הנאפות בתנור ומוגשות לצד פירה בטטה ויוצרים לך מנה עיקרית מיוחדת ויוקרתית

מתכון לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש
פטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש צילום: מירב מלכה

מתכון לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש / מירב מלכה

המצרכים לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש:

  • 10 פטריות ענקיות
  • רוטב ברביקיו

לתערובת הבשר:

  • חצי קילו בשר טחון.
  • שומן כבש (רק מי שאוהב)
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 שן שום קצוצה
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1/4 כוס מים או סודה

אופן ההכנה לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש:

  1. בקערה מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מניחים בצד במשך 10 דקות.

הרכבת הפטריות:

  1. לוקחים את הפטריות ומוציאים להן את הרגל
  2. מורחים עליהם רוטב ברביקיו ומכניסים פנימה מתערובת הבשר.
  3. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 200° למשך 20 דקות.
  4. מגישים לצד פירה בטטה ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פטריות ממולא בשר מנה עיקרית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}