עיקרית יוקרתית
מתכון לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש
מתכון מיוחד וטעים: פטריות ברוטב ברביקיו ממולאות בתערובת בשר משובחת, הנאפות בתנור ומוגשות לצד פירה בטטה ויוצרים לך מנה עיקרית מיוחדת ויוקרתית
- חני לוין
- ג' אדר א' התשפ"ב
פטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש צילום: מירב מלכה
מתכון לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש / מירב מלכה
המצרכים לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש:
- 10 פטריות ענקיות
- רוטב ברביקיו
לתערובת הבשר:
- חצי קילו בשר טחון.
- שומן כבש (רק מי שאוהב)
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 בצל קצוץ
- 1/2 שן שום קצוצה
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות פירורי לחם
- 1/4 כוס מים או סודה
אופן ההכנה לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש:
- בקערה מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים בצד במשך 10 דקות.
הרכבת הפטריות:
- לוקחים את הפטריות ומוציאים להן את הרגל
- מורחים עליהם רוטב ברביקיו ומכניסים פנימה מתערובת הבשר.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 200° למשך 20 דקות.
- מגישים לצד פירה בטטה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות