קל וטעים
מתכון למרק קניידלך עם ירקות
בשבתות החורף הקרירות מה יותר מתאים ממרק ירקות עסיסי בסעודת ליל שבת, מתכון קליל וטעים של מרק ירקות המתבשל עם קניידלך משובחים ומוצלחים יעניקו לכם מנה משובחת חמה וטעימה
- מירב מלכה
- ב' אדר א' התשפ"ב
מרק קניידלך עם ירקות צילום: מירב מלכה
מתכון למרק קניידלך עם ירקות / מירב מלכה
המצרכים למרק קניידלך עם ירקות:
למרק:
- 3 תפוחי אדמה
- 4 גזר
- 1 בטטה
- 5 עלי כרפס
- 4 קישואים
- מלח
- פלפל לבן / שחור
- קומץ שמן
לקציצות הקניידלך:
- 1 כוס (חד פעמי חם) קמח מצה
- 1.5 כוסות מים חמים
- מלח
- פלפל לבן / שחור
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 2 ביצים
אופן ההכנה למרק קניידלך עם ירקות:
- מחממים סיר עם כל מצרכי המרק ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים במשך חצי שעה
- בינתיים מכינים את קציצות הקניידלך
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות ומניחים בצד במשך 10 דקות.
- מגלגלים לכדורים ומכניסים לסיר המרק שכבר רותח.
- מבשלים עוד כרבע שעה והמרק מוכן.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות