מתכון לקציצות בשר עם קוביות תפוחי אדמה – סופריטו
מנה עיקרית טעימה במיוחד, מתכון לקציצות בשר המתבשלות יחד עם קוביות תפוחי אדמה מטוגנות ברוטב אנין ומלא טעם
- נועם זיגדון
- ב' אדר א' התשפ"ב
- 1 תגובות
קציצות בשר עם קוביות תפוחי אדמה – סופריטו צילום: נועם זיגדון
מתכון לקציצות בשר עם קוביות תפוחי אדמה – סופריטו / נועם זיגדון
המצרכים לקציצות בשר עם קוביות תפוחי אדמה – סופריטו:
- 6-7 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומטוגנים
לתערובת הבשר:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 כף גדושה קמח
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ¼ כף פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- ½ כפית כמון
- ¼ תבלין משייה
- 1 כפית מלח
לרוטב:
- 2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק
- 3 כפות שמן
- 6 שיני שום
- פלפל חריף יבש או ירוק
- 2 כפות רסק
- 1 כפית כמון
- ½ כף מרק עוף
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית מלח
- 3-4 כוסות מים
- פטרוזיליה קצוצה
- כוסברה קצוצה
הכנת הקציצות:
לערבב הכל יחד וליצור כדורים בינוניים לטגן בשמן עד לקבלת גוון שחום
הכנת הרוטב:
מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
מוסיפים את השום והפלפל, מניחים מעל את תפוחי האדמה המטוגנים ועליהם את קציצות הבשר
בקערה, מערבבים את הרסק, התבלינים, אבקת מרק עוף והמים ושופכים מעל הקציצות
מפזרים את הכוסברה והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש מבשלים במשך כחצי שעה על להבה נמוכה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות