משובח וטעים
מתכון לנקניק פסטרמה ביתי
אוהבים פסטרמה? קבלו מתכון להכנה ביתית של פסטרמה משובחת וטעימה במיוחד, נאפת בתנור במרינדת רטבים מיוחדת
- נועם זיגדון
- כ"ח שבט התשפ"ב
- 1 תגובות
נקניק פסטרמה ביתי צילום: נועם זיגדון
מתכון לנקניק פסטרמה ביתי / נועם זיגדון
המצרכים לנקניק פסטרמה ביתי:
- 1 ק"ג חזה עוף
- 1 ק"ג פרגיות
- 4 שיני שום כתוש
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- ½ כוס ציר מרק
- ½ כף מלח
למרינדה:
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 2 כפות סילאן
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2 שיני שום כתוש
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה לנקניק פסטרמה ביתי:
הכנת הנקניק:
- חותכים את חזה העוף והפרגיות לחתיכות קטנות (לא לטחון)
- מוסיפים את השום, התבלינים ואת ציר המרק ומערבבים היטב.
- מכניסים למקרר למשך כשעה
הכנת המרינדה:
- בקערה, מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לאיחוד.
הכנת הפסטרמה:
- חותכים שקית קוקי למלבן ומורחים את השקית בשכבה דקה מהמרינדה
- שופכים חצי מתערובת הבשר על שקית הקוקי עם המרינדה ומגלגלים לרולדה.
- קושרים את שני הצדדים ומגלגלים חוט סביב הרולדה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כשעה
- מוציאים מהתנור, מצננים היטב ופורסים לפרוסות
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות