מעדן ממש
מתכון לפשטידת בצל מושלמת וטעימה במיוחד
מתכון לפשטידת בצל מיוחדת וטעימה, מתאימה לסעודה שלישית או כתוספת בסעודת ליל שבת, מעניקה יוקרה וטעם משובח
- נועם זיגדון
- כ"ו שבט התשפ"ב
- 2 תגובות
פשטידת בצל צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת בצל מושלמת וטעימה במיוחד
המצרכים לפשטידת בצל מושלמת וטעימה במיוחד:
כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאימה לתבנית 24-28
- 4 בצלים גדולים קצוצים דק
- 3 ביצים L
- ½ כוס שמן
- 3/4 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- שמן ופרורי לחם - לשימון התבנית
אופן ההכנה לפשטידת בצל מושלמת וטעימה במיוחד:
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות (אפשר גם במעבד מזון אבל זה לא צריך להיות קטן במיוחד)
- מערבבים את הביצים עם הקמח ושאר המצרכים
- מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב.
- משמנים תבנית עגולה ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות
- מכניסים את התערובת לתבנית ומשטחים היטב
- מפזרים מלמעלה עוד פרורי לחם.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ- 30-40 דקות. עד לקבלת גוון זהוב
קרדיט מתכון: רחל כהן
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות