ארוחה מושלמת וצבעונית
מתכון לבורגול צבעוני מלא טעמים
ארוחת צהריים מושלמת וצבעונית במיוחד, בורגול עם מגוון ירקות עסיסיים שניתן לשלב בו גם קוביות חזה עוף או כל מה שאו8הבים, מתאים להגשה לצד בשר, עופות או דגים
בורגול צבעוני מלא טעמים צילום: עליזה עליון
מתכון לבורגול צבעוני מלא טעמים / עליזה עליון
המצרכים לבורגול צבעוני מלא טעמים:
- 1 כוס בורגול
- 2 בצלים קצוצים
- 1 גזר חתוך לקוביות או טבעות
- 1 גמבה קצוצה
- 1 כוסברה קצוצה
- 1/2 כוס אפונה קפואה
- ניתן להמיר בבצל ירוק קצוץ ותירס גרגירים
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- 1/2 כפית כורכום
- פלפל שחור
- מעט מלח
- 1/2 כפית תבלין לקציצות
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה לבורגול צבעוני מלא טעמים:
- בוררים ושוטפים היטב את הבורגול, מניחים בקערה ומוסיפים כוס מים רותחים
- נותנים למים להיספג עד הסוף בבורגול, בערך רבע שעה עד עשרים דקות והבורגול מוכן.
הכנת הרוטב:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה יפה
- מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים עד לריכוך קל
- מוסיפים את התבלינים ומוסיפים חצי כוס מים
- מבשלים מספר דקות את הרוטב עד שיסמיך
- מוסיפים את הבורגול המוכן לרוטב ומערבבים היטב.
- מתאים כתוספת לבשר / דגים / עוף
הערה: ניתן להוסיף בטטה וקישוא קלויים או כל ירק שאוהבים וגם קוביות חזה עוף מבושלות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות