מתאימה לשבת בבוקר
מתכון לעוגת בראוניז אגוזים ופלחי תפוז
מתכון מוצלח וקל להכנה של בראוניז אגוזים המשלב בתוכו מצרכים נגישים שיש בכל בית, בשילוב פלחי תפוז מלמעלה המעניקים את המראה היוקרתי לקינוח חלבי
- מירב מלכה
- י"ט שבט התשפ"ב
עוגת בראוניז אגוזים ופלחי תפוז צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגת בראוניז אגוזים ופלחי תפוז / מירב מלכה
המצרכים לעוגת בראוניז אגוזים ופלחי תפוז:
- 2 חבילות שוקולד אגוזים (200 גר')
- 3/4 כוס שמן
- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
- לקישוט: 1 תפוז שטוף היטב ופרוס לעיגולים יחד עם הקליפה
אופן ההכנה לעוגת בראוניז אגוזים ופלחי תפוז:
- ממיסים את חב' השוקולד עם השמן ומערבבים היטב
- בקערה נפרדת מקציפים את הביצים שלמות יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח
- מוסיפים תוך כדי הקצפה את אבקת האפייה והקמח ומקציפים עד לאיחוד.
- בהדרגה מוסיפים את השוקולד המומס לתוך התערובת המוקצפת ומקציפים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה.
- שופכים את הבלילה ל2 תבניות אינגלישקייק ומניחים מלמעלה את פלחי התפוז.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך עשרים דקות.
- מוציאים ומצננים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות