מתכון לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון
מתכון מושלם וקליל במיוחד לדג סלמון המצופה ברוטב מיונז משובח עם חרדל דיז'ון וחצאי פלחי לימון עסיסיים המוסיפים את טועמם המיוחד לדג מושלם
- מירב מלכה
- י"ט שבט התשפ"ב
דג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון צילום: מירב מלכה
מתכון לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון / מירב מלכה
המצרכים לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון:
- חלקי דג סלמון לפי כמות הסועדים
- שמן זית
- 4/5 שיני שום קצוץ
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף מיונז
- חרדל דיז'ון
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 לימון פרוס לחצאים דקים.
אופן ההכנה לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון:
- מניחים את חלקי הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומצפים את הדג בשמן זית.
- בקערה, מערבבים היטב שום קצוץ, פלפל שחור גרוס וכף מיונז ומצפים את הדג.
- מעל רוטב המיונז מצפים את הדג בחרדל דיז'ון ומפזרים כוסברה קצוצה
- מניחים פלחי לימון סביב הדג או לצידו
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך עשר דקות עד רבע שעה. (לא יותר)
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות