"הכנתי פעם גלידת עגבניות": הכירו את הטבח אהרון רוטשטיין
מדי שבוע אנו מציגים בפניכם שפים חרדים מתוך איגוד הקולינריה הכשר • היום נערוך היכרות מסקרנת עם הטבח אהרון רוטשטיין
- אליקים דהן כתבה מקודמת
- י"ז שבט התשפ"ב
שם מלא: אהרן רוטשטיין
גיל: 39
אזור מגורים: ביתר עילית
כמה זמן את כבר במטבח (כמקצוע): 3.5 שנים
מה הייתה העבודה הראשונה שלך: טבח בקייטרינג בפס החם
האם כל חייך בישלת כשר: כן
מה היה הרגע הכי מרגש בקריירה שלך? כשאנשים התחילו להתייעץ איתי על תפריטים ומתכונים
מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי? להיכנס למטבח מוסדי עוד לפני שהתחלתי ללמוד בקמפוס הקולינרי
מה הסיבה שהתחברת לאיגוד הקולינריה הכשר? אני מקווה שהאיגוד יהווה בית קולינרי, ויש שם גם נגישות למידע עצום בנושאים שונים בקולינריה
מה אתה אוכלת כשאתה לא בעבודה: אוכל ביתי
באיזה סגנון אתה מבשלת היום? סגנון קלאסי
למי היית רוצה לבשל? הייתי רוצה לבשל להורים שלי ארוחת שף
מה היה האוכל הכי מוזר שאי פעם בישלת? גלידת עגבניות שרי
באיזה מדיה הכי קל לעקוב אחריך? וואצפ וסטטוסים
ולסיום תוכניות לעתיד: איפה תהיי עוד 10 שנים? אהיה גאון קולינרי, שף פרטי, כותב פינות אוכל בעיתונים, ובעל תוכנית רדיו
מה בישלת לנו?
מתכון לשטרודל תפוחי עץ>>
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות