רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

א' אדר התשפ"ה
01.03.2025
מנה חגיגית

מתכון לעוף ממולא בפירות יבשים ואורז

נשארו לכם פירות יבשים מט"ו בשבט? קבלו מתכון מטורף של עוז תלם לעוף ממולא בפירות יבשים ואורז • מנה חגיגית ומושקעת, וטעימה בטירוף! מאת עוז תלם

מתכון לעוף ממולא בפירות יבשים ואורז
עוף ממולא צילום: יח"צ

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
המתכון של השף עוז תלם


מצרכים

  • עוף שלם טרי ומנוקה
  • 2 כוסות אורז יסמין
  • כוס משמש מיובש קצוץ
  • חצי כוס חמוציות
  • כוס סלרי קצוץ
  • 100  גרם צנוברים
  • בצל גדול קצוץ
  • כוס פטרוזיליה
  • כפית קינמון שטוחה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  •  4 כפות עלי טימין טרי
  • כפית כורכום
  •  3  כפות שמן זית
  • להברשה מערבבים יחד:
  •  6  כפות שמן זית
  • כף גדושה פפריקה
  •  3  כפות דבש
  • כפית מלח גס

אופן ההכנה:

- בסיר עמוק מבשלים את כוסות האורז עם 3.5 כוסות מים עד לבישול חלקי של האורז ואידוי המים .

- מסירים את האורז מהאש, מצננים מעט ומוסיפים את שאר מרכיבי המלית.

- ממלאים את העוף במלית מניחים את העוף בתבנית עמוקה וסביבו את יתרת האורז.

- מברישים את העוף בתערובת הציפוי יוצקים כוס מים סביב העוף ומכסים בנייר אפייה ומעל נייר אלומיניום.

- אופים שעה ב- 200 מעלות ולאחר שעה מסירים את הכיסוי ואופים חצי שעה נוספת ב- 170 מעלות

עוף ממולא פירות יבשים רמי לוי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות