טעם המשובח
מתכון לבורגול לימוני בהגשה מעניינת
תוספת נהדרת לכל אירוע, מתכון לבורגול ברוטב לימוני המשלב בתוכו בצל, סילאן, ירק קצוץ ולימון, בתוספת תבליני הבית המעניקים את הטעם המשובח לארוחה מיוחדת ומעניינת
- שולמית שחר
- י"ז שבט התשפ"ב
בורגול לימוני בהגשה מעניינת צילום: שולמית שחר
מתכון לבורגול לימוני בהגשה מעניינת / שחר שולמית
מצרכים לבורגול לימוני בהגשה מעניינת:
מידות אוניברסליות
- 2 כוסות בורגול
- 2 כוסות מים רותחים
- כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
- 2 כפיות שטוחות מלח
- 1/2 כפית פלפל צי'לי חריף
לרוטב:
- 2 בצלים גדולים
- 1/4 כוס שמן
- 1/4 כוס סילאן
- 1/4 כוס רסק עגבניות
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1 חב' כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לבורגול לימוני בהגשה מעניינת:
- שמים בקערה גדולה את הבורגול עם המים והתבלינים ומערבבים
- מניחים מכוסה כ1/4 שעה עד לספיחת כל הנוזלים
- בינתיים מכינים את הרוטב לבורגול
- קוצצים דק את הבצלים ומטגנים אותם עם השמן עד הזהבה
- מוסיפים את שאר את המצרכים שמיועדים לרוטב מלבד הכוסברה ומחממים עד לרתיחה ומורידים מהאש
- מערבבים את הבורגול שבקערה שיתפורר ומוסיפים לו את הרוטב ואת הכוסברה הקצוצה ומערבבים היטב
הערה: למראה גורמה ניתן למלא ולדחוס את התבשיל בתבניות סיליקון מעוצבות ולהקפיא לילה, למחרת להפוך בזהירות על צלחת הגשה ולחמם במיקרוגל לפני הגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות