מתכון לדג סלמון / מושט / נסיכת הנילוס ברוטב חריימה עסיסי
מנה ראשונה מוצלחת של דגים ברוטב אדום ועסיסי, הנקרא חריימה, מתכון המתאים לכל סוגי הדגים ומעניק לכם מנת פתיחה משובחת ומהירת הכנה
דג סלמון צילום: אורלי מוסאי
מתכון לדג סלמון / מושט / נסיכת הנילוס ברוטב חריימה עסיסי | אורלי מוסאי
המצרכים לדג סלמון / מושט / נסיכת הנילוס ברוטב חריימה עסיסי:
- פרוסות פילה של דג (סלמון / מושט / נסיכת הנילוס)
- שמן
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 5 שיני שום פרוסות
- 1 גזר מגורד
- 1/2 פלפל חריף פרוס.
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה מתוקה
- פפריקה חריפה
- 1 קופסא רסק עגבניות בינונית
אופן ההכנה לדג סלמון / מושט / נסיכת הנילוס ברוטב חריימה עסיסי:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה נאה.
- מוסיפים את השום, הגמבה והגזר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים לפתיחת טעמים, מוסיפים את העגבניות ומערבבים במשך מספר דקות.
- מוסיפים מעט מים, רסק עגבניות ומערבבים לאיחוד.
- ניתן להוסיף גרגירי חומוס, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדגים.
- בעזרת כף מכסים את הדגים עם הרוטב ומבשלים על אש בינונית במשך כחצי שעה לצמצום הנוזלים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות