קל וטעים
מתכון למאפינס סולת לימוני
אוהבים מתכונים קלילים? קבלו מתכון למאפינס סולת לימוני קל וטעים במיוחד, מתאים כמנה אחרונה לשבתות או כל ארוחה חגיגית
- שולמית שחר
- ט' שבט התשפ"ב
מאפינס סולת לימוני צילום: שולמית שחר
מתכון למאפינס סולת לימוני / שחר שולמית
המצרכים למאפינס סולת לימוני:
מידות אוניברסליות
מתקבלות 24 יחידות (תלוי בגודל)
- 2 כוסות סולת
- 1.5 כוסות קמח
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס מיץ לימון
- 2 ביצים גודל לארג'
- 1/2 כוס שמן
- 1.5 כוסות סוכר
אופן ההכנה למאפינס סולת לימוני:
- בקערה אחת מערבבים את הסולת עם הקמח, הוניל ואבקת האפיה
- בקערה נוספת מערבבים היטב את יתר המצרכים
- מאחדים את שתי הקערות ומניחים למנוחה של 1/4 שעה
- בינתיים מדליקים תנור לחום של 160 מעלות.
- מעבירים את הבלילה לתבניות מאפינס ואופים כחצי שעה (בודקים עם קיסם)
- תבנית הסיליקון שהשתמשתי. קרדיט: שולמית שחר
- מצננים היטב לפני שמחלצים אותם מהתבניות
- מפדרים באבקת סוכר ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות