מתכון מפתיע
מתכון לכתף מעושנת עם מיקס פטריות
קבלו מתכון מפתיע של מיקס פטריות מוקפץ ברוטב טאריקי על קרם תירס, עם כתף מעושנת וצרובה מעל
- גרשון רוט
- כ"ד טבת התשפ"ב
כתף מעושן צילום: באדיבות המצלם
מוצרים:
- 2 פחיות שימורים של גרעיני תירס
- 2 סלסלות פטריות 1 שמפניון ו1 פורטובלו
- 3 כפות רוטב טאריקי איכותי
- מס' עלי תרד בייבי
- 2 פרוסות כתף מעושן
אופן ההכנה:
הכנת הקרם:
- שמים את התירס בסיר ואם צריך מוסיפים עוד מים ומבשלים עד ריכוך מלא
- מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק מוסיפים
- מעבירים את הקרם במסננת צפופה ומסיפים מעט מלח
- ושומרים חמים בצד
הכנת הפטריות:
במחבת לוהטת שמים מעט שמן זית ומכניסים את הפטריות מקפיצים מס' דקות
תוך כדי מחממים מחבת פסים וצורבים עליה את הכתף המעושנת
מוסיפים את הרוטב טאריקי ומקפיצים עוד מס' דקות
בדקה האחרונה מוסיפים את עלי התרד
הרכבת המנה:
בצלחת שטוחה שמים במרכז 2/3 כפות קרם תירס ומשטחים בתנועה סיבובית
מניחים על זה את הפטריות
ומעל הכל את הכתף
בתאבון
הכירו את השף גרשון רוט>>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות