ליום קר במיוחד
מתכון למרק כתומים מוצלח וטעים במיוחד
מה מתאים יותר ממרק חם ועסיסי ליום קר במיוחד, קבלו מתכון מוצלח למרק כתומים משובח ומלא עניין שילוב של מגוון ירקות המתבשלים יחד ויוצרים לכם מנה עשירה בברזל וטעימה
- חני לוין
- כ"א טבת התשפ"ב
מרק כתומים מוצלח וטעים במיוחד צילום: עליזה עליון
מתכון למרק כתומים מוצלח וטעים במיוחד / עליזה עליון
המצרכים למרק כתומים מוצלח וטעים במיוחד:
- 2 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
- 5 גזר קלופים חתוכים לקוביות
- 1 כוס עדשים כתומות שטופות היטב.
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 שיניי שום קצוצות
- מעט כרפס קצוץ
- 1 תפו"א גדול קלוף וחתוך לקוביות
- 1 כפית כורכום
- מעט פלפל שחור
- 1 כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה למרק כתומים מוצלח וטעים במיוחד:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה יפה, מוסיפים את השום והירקות ומערבבים.
- מוסיפים גם את העדשים והתבלינים מלבד אבקת המרק ומכסים במים (בערך 7 כוסות מים)
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד 40 דקות
- כשהירקות מתרככים מוסיפים כף אבקת מרק עוף ומערבבים היטב.
- מועכים את הכל אפשר בבלנדר מוט ומפזרים מעט כוסברה קצוצה
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות