י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024
מוצלח וקליל

מתכון לפילה אמנון ברוטב פסטו בתנור

מתכון מוצלח וקליל במיוחד להכנת דגי אמנון ברוטב פסטו על פרוסות לימונים ועשבי תיבול מלמעלה, יוצרים מנת פתיחה משובחת וטעימה

מתכון לפילה אמנון ברוטב פסטו בתנור
פילה אמנון ברוטב פסטו בתנור צילום: מירב מלכה

מתכון לפילה אמנון ברוטב פסטו בתנור / מירב מלכה.

המצרכים לפילה אמנון ברוטב פסטו בתנור:

  • 1 לימון פרוס לעיגולים
  • דג אמנון לפי כמות הסועדים
  • שמן זית
  • מלח
  • כמון
  • פלפל שחור גרוס
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • שמיר קצוץ
  • רוטב פסטו
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה לפילה אמנון ברוטב פסטו בתנור:

  1. מניחים את פרוסות הלימון בתחתית התבנית
  2. את הדגים מניחים על פרוסות הלימון ומורחים את הדגים בשמן זית מכל הכיוונים.
  3. מפזרים מלמעלה מלח, כמון ופלפל שחור גרוס.
  4. מורחים מלמעלה את רוטב הפסטו ומפזרים את הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר.
  5. מוסיפים לתבנית רבע כוס מים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25 דקות עד להשחמה נאה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון דגים פסטו

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}