תוספת בכל ארוחה
מתכון לאנטיפסטי בסילאן ושומשום
'אנטיפסטי' המאכל הטעים והמשובח עם מגוון ירקות עסיסיים המתובלים בטעם מתקתק ומעניקים לכם מנה שניתן להגיש כתוספת בכל ארוחה מיוחדת
- מירב מלכה
- י"ח טבת התשפ"ב
אנטיפסטי בסילאן ושומשום צילום: מירב מלכה
מתכון לאנטיפסטי בסילאן ושומשום / מירב מלכה
המצרכים לאנטיפסטי בסילאן ושומשום:
- בצל
- פטריות
- חציל
- פלפל אדום
- גמבה צהובה
- גזר
- בטטה
- קישוא
- שומר
- שעועית ירוקה
- שומשום
- 2 כפות סילאן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לאנטיפסטי בסילאן ושומשום:
- את כל הירקות חותכים לרצועות
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן בתחתית ומטגנים את הבצל, הפטריות והגזר ולאט לאט להוסיף את יתר הירקות.
- מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ו2 כפות סילאן ומערבבים לאיחוד.
- מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך 20 דקות בסיר מכוסה.
- מורידים את המכסה ואופים במשך 10 דקות נוספות ללא כיסוי בכדי לתת השחמה.
- מוציאים מהתנור ומפזרים מעט שומשום בהגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות