מה מכינים לארוחת צהריים
מתכון לקציצות תפוחי אדמה עם בצלים ושומשום שחור
מתכון מיוחד לקציצות תפוחי אדמה בשילוב בצלים ושומשום שחור, מתאימות כתוספת מושלמת לכל ארוחה, בהגשה לצד אורז, קוסקוס או ספגטי
- שולמית שחר
- י"ח טבת התשפ"ב
קציצות תפוחי אדמה בצלים ושומשום שחור צילום: שולמית שחר
מתכון לקציצות תפוחי אדמה עם בצלים ושומשום שחור / שחר שולמית
המצרכים לקציצות תפוחי אדמה עם בצלים ושומשום שחור:
מתקבלות 13 קציצות גדולות
- 2 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 בצלים בינוניים
- 1 חבילת בצל ירוק
- 4 ביצים גודל לארג'
- 1 כוס פירורי לחם (כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה חמה)
- 1 כף מלח
- 1 כך פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 כפית פלפל ארבע העונות
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שומשום שחור
- 4 כפות שמן
אופן ההכנה לקציצות תפוחי אדמה עם בצלים ושומשום שחור:
- מגוררים את תפוחי האדמה במגרדת גסה וסוחטים אותם היטב מהנוזלים
- קוצצים דק את הבצלים וסוחטים אותם היטב מהנוזלים
- קוצצים את הבצל הירוק ומניחים אותו בקערה
- מוסיפים את שאר המצרכים לקערה ומערבבים אותם היטב
- משמנים מחבתות שקעים ושמים בכל שקע כפית שמן ומחממים אותם
- מטגנים את הקציצות משני הצדדים על להבה נמוכה עד הזהבה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות