מנה מוצלחת ומשובחת
מתכון לפוקאצ'ה בתערובת בשר מושלמת
אוהבים פוקאצ'ות? קבלו מתכון מושלם לפוקאצ'ת בשר מיוחדת ומלאת עניין, תערובת של בשר עם בצל, סלרי קצוץ ותבלינים הנאפים על בצק רך ועסיסי יוצרים מנה בשרית מוצלחת ומשובחת
- דניאל ברנד
- י"ז טבת התשפ"ב
פוקאצ'ת בשר מושלמת צילום: דינאל ברנד
מתכון לפוקאצ'ה בתערובת בשר מושלמת / דניאל ברנד
המצרכים לפוקאצ'ה בתערובת בשר מושלמת:
לבצק:
- 1 ק''ג קמח לבן.
- 750 מל' מים
- 35 גרם שמרים יבשים
- 60 גרם שמן זית
- 20 גרם סוכר
- 6 שיני שום קצוץ
- 25 גרם מלח
- 1 כף אורגנו
- 1 כפית טימין
לתערובת הבשר:
- 1/2 ק''ג בשר טחון
- 2 בצל קצוץ
- 4 מקלות סלרי קצוץ
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לפוקאצ'ה בתערובת בשר מושלמת:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים לבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים בצד מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה, לאח"מ לשים שוב ומתפיחים שוב במשך 20 דקות, לאח"מ לשים שוב ומתפיחים פעם שלישית במשך 20 דקות.
הכנת תערובת בשר:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן זית ומוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים היטב עד לאיחוד ומבשלים תוך ערבוב תמידי עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוציאים מהאש ומצננים היטב.
הכנת הפוקאצ'ה:
- יוצרים כדורים מהבצק, משמנים את הידיים ומשטחים את הכדורים לצורת פוקאצ'ה
- מניחים על הפוקאצ'ות מתערובת הבשר ומזלפים מעט שמן זית ומלח גס
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומגישים בזילוף טחינה מלמעלה
בהצלחה רבה ובתאבון
הכירו את השף דניאל ברנד>>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות