מתכון לפסטה פנה מחיטה מלאה במתבל בטטות וקרם קוקוס
מתכון מוצלח ומתאים במיוחד לסעודה רביעית מושלמת, פנה פסטה המתובלת ברוטב בטטות עם קרם קוקוס בתוספת גבינת מוצרלה מעניקים לכם יחד טעם משובח ומיוחד
- שולמית שחר
- י"ד טבת התשפ"ב
- 1 תגובות
פסטה במתבל בטטות וקרם קוקוס צילום: שולמית שחר
מתכון לפסטה פנה מחיטה מלאה במתבל בטטות וקרם קוקוס / שחר שולמית
המצרכים לפסטה פנה מחיטה מלאה במתבל בטטות וקרם קוקוס:
מידות אוניברסליות
לפסטה:
- 500 גרם פסטה פנה מקמח מלא
- 6 כוסות מים רותחים (כוס חד פעמית לשתיה חמה)
- 2 כפות מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 6 כפות שמן
לרוטב:
- 2 בטטות בינוניות אפויות
- 1 ועוד 1/4 כוסות קרם קוקוס
- כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- חופן נדיב של פטרוזיליה
- 2 כפות שמן
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (לפיזור בהמשך)
אופן ההכנה לפסטה פנה מחיטה מלאה במתבל בטטות וקרם קוקוס:
הכנת הפסטה:
- מניחים בסיר את כל המצרכים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה...מידי פעם מערבבים עד לספיחת כל הנוזלים (משאירים מכוסה כל זמן הבישול)
הכנת הרוטב:
- טוחנים את כל מצרכי המתבל מלבד גבינת המוצרלה במוט בלנדר או במעבד מזון עד לקבלת רוטב חלק.
הרכבת המנה:
- מפזרים מעל הפסטה את גבינת המוצרלה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב לאיחוד.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות