י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
לא יפסיקו לנשנש

מתכון לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד • צפו

מתכון מעולה ומוצלח לאוהדי טבעות הבצל, הן קריספיות ומלאות טעם משובח, מתאימות כתוספת לכל ארוחת צהריים והילדים לא יפסיקו לנשנש אותן

מתכון לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד • צפו
טבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד צילום: נועם זיגדון

מתכון לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד / נועם זיגדון

המצרכים לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 3 בצלים גדולים
  • 2 כפות בצל מטוגן
  • 1 כפית פטרוזיליה יבשה ( אופציונלי )
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1 ביצה L
  • 2 כפות סולת
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד:

  1. במעבד מזון טוחנים את הבצל וסוחטים היטב מנוזלים
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל היבש כ-2 דקות
  3. את הבצל שטיגנו מוסיפים לבצל הסחוט יחד עם שאר המרכיבים ומערבבים היטב
  4. מכניסים לשקית זילוף וחותכים את הקצה בעובי הרצוי
  5. מזלפים טבעות על נייר אפייה ומקפיאים כשעה עד להתקשות.
  6. אופן זילוף הטבעות - נועם זיגדון
    אופן זילוף הטבעות. קרדיט: נועם זיגדון.
  7. טובלים כל טבעת בקמח לאחר מכן בביצה טרופה עם מעט מלח ולאח"מ בפירורי לחם
  8. מטגנים בשמן עמוק משני צדדים עד להזהבה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון טבעות בצל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}