לא יפסיקו לנשנש
מתכון לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד • צפו
מתכון מעולה ומוצלח לאוהדי טבעות הבצל, הן קריספיות ומלאות טעם משובח, מתאימות כתוספת לכל ארוחת צהריים והילדים לא יפסיקו לנשנש אותן
- נועם זיגדון
- י' טבת התשפ"ב
- 1 תגובות
טבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד צילום: נועם זיגדון
מתכון לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד / נועם זיגדון
המצרכים לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 3 בצלים גדולים
- 2 כפות בצל מטוגן
- 1 כפית פטרוזיליה יבשה ( אופציונלי )
- 3/4 כוס קמח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 1 ביצה L
- 2 כפות סולת
- 1 כפית מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לטבעות בצל מוצלחות וטעימות במיוחד:
- במעבד מזון טוחנים את הבצל וסוחטים היטב מנוזלים
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל היבש כ-2 דקות
- את הבצל שטיגנו מוסיפים לבצל הסחוט יחד עם שאר המרכיבים ומערבבים היטב
- מכניסים לשקית זילוף וחותכים את הקצה בעובי הרצוי
- מזלפים טבעות על נייר אפייה ומקפיאים כשעה עד להתקשות.
- אופן זילוף הטבעות. קרדיט: נועם זיגדון.אופן זילוף הטבעות - נועם זיגדון
- טובלים כל טבעת בקמח לאחר מכן בביצה טרופה עם מעט מלח ולאח"מ בפירורי לחם
- מטגנים בשמן עמוק משני צדדים עד להזהבה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות