קינוח מושלם
מתכון לפחזניות מוצלחות במילוי קצפת חלבית
פחזניות מוצלחות וטעימות, הממולאות בקצפת חלבית, בזילוף של סירופ שוקולד מלמעלה, תקבלו קינוח חלבי מושלם ומשובח
פחזניות במילוי קרם שמנת צילום: אתי זוהר
מתכון לפחזניות מוצלחות במילוי קצפת חלבית / אתי זוהר
המצרכים לפחזניות מוצלחות במילוי קצפת חלבית:
- 2 כוסות מים
- 1 כוס שמן
- 1.5 כפות סוכר
- 1 סוכר וניל
- 1/4 כפית מלח
- 2 כוסות קמח
- 5 ביצים M
לקצפת:
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 חב' פודינג וניל
אופן ההכנה לפחזניות מוצלחות במילוי קצפת חלבית:
- בסיר על האש מרתיחים את המים, השמן, הסוכר, הסוכר וניל והמלח ומערבבים היטב עד להמסה מלאה.
- ברגע שרותח מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים היטב, לאח"מ מוסיפים עוד כוס קמח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
- משטחים בתבנית של תנור את כל העיסה עד לקירור מלא.
- חשוב ביותר שהבצק יהיה קר לפני הוספת הביצים
- לאחר שהבצק התקרר מחזירים את הבצק לסיר ומוסיפים ביצה, מערבלים ומוסיפים עוד ביצה כך לאחר כל ביצה עד שכל הביצים נטמעות
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבצק לשקית זילוף
- מזלפים על התבנית המרופדת פחזניות במרווחים אחד מהשני.
- נכנס בתבנית תנור בערך 9 פחזניות
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 35 דקות.
- חשוב לא לפתוח את התנור עד להשחמת הפחזניות.
- מוציאים ומצננים.
הכנת הקצפת:
- מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג עד לקבלת קצף יציב
- ממלאים את הפחזניות, מפזרים אבקת סוכר ומזלפים שוקולד מלמעלה
- מכניסים לקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות