וול-דאן
מתכון לשניצל עגל וסלט מלפפונים
מתכון נהדר של שניצל עגל וסלט מלפפונים נפלא • מאת חברת וול-דאן המשווקת בשר מהדרין משובח ברחבי הארץ
- כתבה מקודמת
- ג' טבת התשפ"ב
בשרי וולדאן צילום: יח"צ
מרכיבים:
שניצל עגל
1 כף חרדל גרגירים
קמח לציפוי
3 ביצים טרופות עם מעט מים
פנקו לציפוי
שמן לטיגון
לסלט:
5 מלפפונים קלופים
בצל סגול פרוס דק
עלי שמיר
2 כפות סוכר
חצי כוס חומץ
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
בין שני ניירות אפיה מניחים את פרוסות השניצל ומשטחים בעזרת דופק שניצל או מערוך, מערבבים עם הביצים והמים את החרדל ומצפים את השניצל בקמח ביצים ובפרורי לחם פנקו. מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק לחום גבוה מאוד, מתגנים את השניצלים עד לקבלת צבע זהוב בשני הצדדים ונזהרים שלא לטגן יתר על המידה. לסלט מלפפונים בקערה מכניסים את המלפפונים החתוכים, הבצל הפרוס, עלי השמיר , החומץ ומתבלים במלח ופלפל
מגישים לצד השניצל החם.
חג שמח ובתאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות