כולם יאהבו
מתכון לפסטה ברוטב בולונז מושלם
ארוחת צהריים שכולם אוהבים, מתכון לפסטה ברוטב בולונז מושלם וטעים במיוחד, לא תפסיקו לקצור מחמאות
- נועם זיגדון
- ג' טבת התשפ"ב
פסטה בולונז צילום: נועם זיגדון
מתכון לפסטה ברוטב בולונז מושלם / נועם זיגדון
המצרכים לפסטה ברוטב בולונז מושלם:
- 1 חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
לרוטב:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 3 גבעולי כרפס קצוצים
- 5 שיני שום כתוש
- 1 צנצנת רוטב לפסטה (או 6 עגבניות בנוניות מגורדות)
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 5 עלי בזיליקום קצוצים
- ½-1 כפות רכז רימונים/ סילאן
- 3/4 כוס יין אדום יבש
- 2 כוסות מים
- 1 כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית פלפל שחור
- מעט אגוז מוסקט
- ½ כף מלח
- ¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה לפסטה ברוטב בולונז מושלם:
- מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות
- מוסיפים את השום והכרפס עד לריכוך
- מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את הצבע
- מוסיפים את רוטב העגבניות, הרסק, הבזיליקום, רכז הרימונים, המים, היין והתבלינים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על אש נמוכה במשך שעה עד שעה וחצי
- מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות