עסיסי ומיוחד
מתכון לסלט בטטה ושקדים מולבנים
מתכון לסלט בטטה מוצלח וטעים במיוחד בתיבול של רוטב צ'ילי מתוק, פטרוזיליה ומגוון תבליני הבית בתוספת שקדים מולבנים מעניקים לכם סלט עסיסי ומיוחד
- שולמית שחר
- כ"ב כסלו התשפ"ב
סלט בטטה ושקדים מולבנים צילום: שולמית שחר
מתכון לסלט בטטה ושקדים מולבנים / שחר שולמית
המצרכים לסלט בטטה ושקדים מולבנים:
- 4 בטטות בינוניות
- 4 כפות שמן
- 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף פטרוזיליה יבשה
- 1 כף קצח
- 1 כפית מלח
- 50 גרם שקדים מולבנים שלמים
אופן ההכנה לסלט בטטה ושקדים מולבנים:
- קולפים את הבטטות וחותכים אותן לקוביות קטנות
- מרפדים תבנית אפיה בינונית בנייר אפיה ומניחים עליה את הבטטות
- מפזרים מעל את התיבול מלבד השקדים ומערבבים היטב
- אופים את הבטטות במשך כ45 דקות בחום של 180 מעלות עד הזהבה
- בינתיים מטגנים את השקדים במעט שמן עד הזהבה ומפזרים אותם מעל הבטטות לפני הגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות