ביתי וטעים
מתכון לפשטידת אורז וירק קצוץ
פשטידה מהירת הכנה וקלה במיוחד, תערובת של אורז עם ביצים ומגוון תבלינים בתוספת של בצל וירק קצוץ יוצרים יחד מאפה ביתי טעים ומלא עניין
- נועם זיגדון
- כ"ב כסלו התשפ"ב
פשטידת אורז צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת אורז וירק קצוץ / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידת אורז וירק קצוץ:
- 6 כוסות אורז מבושל
- 6-8 ביצים
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות בצל מטוגן
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ½ כף כמון
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית אבקת מרק
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה לפשטידת אורז וירק קצוץ:
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים יחד לבלילה אחידה
- מחממים סיר עם ¼ כוס שמן ושופכים את התערובת לסיר
- מבשלים על הגז 10 דקות בסיר מכוסה על להבה בנונית
- מעבירים לתנור שחומם מראש על-180° למשך כחצי שעה.
- מוציאים והופכים על צלחת הגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות