מהמטבח הטריפולטאי
מתכון לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות חריף בשילוב של קוביות תפוחי אדמה, תבשיל הנקרא שרבה ומגיע מהמטבח הטריפוליטאי, טעים ומוצלח ומתאים במיוחד לארוחת צהריים טובה
- נועם זיגדון
- י"ח כסלו התשפ"ב
- 1 תגובות
שרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א צילום: נועם זיגדון
מתכון לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א / נועם זגדון
המצרכים לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א:
- 1 חבילת פסטה 500 גרם
- 2- תפוחי אדמה חתוכים ל-8
- 1-2 פלפל ירוק חריף חתוך
- 3 כפות גדושות רסק
- 1 בצל קצוץ
- 5 שיני שום קצוצות
- ¼ צרור כוסברה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כף אבקת מרק
- ½ כף מלח
- ¼ כוס שמן
- 8 עד 10 כוסות מים
אופן ההכנה לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א:
- מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות
- מוסיפים את הפלפל והשום ומטגנים כדקה
- מוסיפים את הפפריקה, מחממים מעט ומוסיפים מיד כוס מים, מערבבים ומוסיפים את הרסק
- מבשלים כ- 5 דקות ומוסיפים ליטר וחצי מים ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את תפוחי האדמה והכוסברה הקצוצה ומבשלים כרבע שעה עד להתרככות
- מתבלים בפלפל שחור, מלח ואבקת מרק ומביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הפסטה, מבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות
הערה: יש להוסיף מים במידת הצורך
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות