פרווה, מהיר וקליל
מתכון לקינוח גנאש מוקצף
קינוח פרווה מהיר וקליל המתאים במיוחד לכבוד שבת קודש, קינוח המורכב משכבה של גנאש שוקולד מוקצף ומעליו גנאש שוקולד מומס, יוצרים יחד קינוח טעים במיוחד
- מירב מלכה
- ט"ו כסלו התשפ"ב
קינוח גנאש מוקצף צילום: מירב מלכה
מתכון לקינוח גנאש מוקצף / מירב מלכה
המצרכים לקינוח גנאש מוקצף:
- כוסיות קינוח
למוס:
- 400 גרם שוקולד מריר
- 200 מל' קצפת צמחית
לגנאש:
- 50 מל' קצפת צמחית
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה לקינוח גנאש מוקצף:
- ממיסים את השוקולד המריר עם הקצפת הצמחית.
- מכניסים להקפאה של חצי שעה ולאח''מ מקציפים היטב עד למרקם סמיך וחלק ומזלפים לכוסיות הקינוח
הכנת הגנאש:
- ממיסים את השוקולד והקצפת הצמחית ומערבבים היטב.
- מזלפים מעל המוס שבכוסות ומכניסים לקירור עד להגשה.
- ניתן לקשט בכל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות