לאירוח מושלם
מתכון לסינטה מתובלת לצד סלט פריך
טאקו סינטה מתובל וסלט פריך ליד, מה צריך יותר? מתכון קליל וטעים לאירוח מושלם!
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- י' כסלו התשפ"ב
- 1 תגובות
טאקו סינטה צילום: יח"צ
רשימת מצרכים:
1 חבילה טאקוס (10 יח’) – יש לחמם לפי הוראות היצרן
לסינטה המתובלת
- 500 גרם סינטה או שייטל בקר – פרוסה דק למינוט סטייק (עובי ½ ס”מ)
- 3 כפות שמן זית
- ½ כף אורגנו מיובש
- 1 כפית כמון
- 1/4 כפית קינמון
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שאטה גרוס
לסלט הפריך
- חופן עלי כוסברה
- 1 כוס כרוב פרוס דק
- 1 חבילה נבטי חמנייה
- 1 מלפפון פרוס דק
- להגשה
- 1-2 יח’ ליים חתוכות לפלחים
אופן ההכנה:
1. מחממים את הטאקוס לפי הוראות היצרן על האריזה
2. מערבבים היטב את הבשר הטרי עם התבלינים וכף אחת של שמן זית (מומלץ לעשות זאת לפחות חצי שעה מראש).
3. קוצצים את מרכיבי הסלט הפריך ומערבבים יחד.
4. מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומיד את הבשר המתובל.
5. מטגנים כ-2 דקות עד שהבשר השחים מעט ומכניסים ישר לטאקוס.
6. מוסיפים לכל טאקו חופן מהסלט וסוחטים מעט ליים מעל. מגישים מיד.
בתאבון
לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות