בריא וטעים
מתכון לחטיף שקדיות בצי'ק
חטיף שקדים במתכון מהיר וקל להכנה, מתאים כנשנוש לכל עת, חטיף שהוא גם בריא וגם טעים ופשוט לא תפסיקו לאכול אותו
- חני לוין
- י"ב כסלו התשפ"ב
חטיף שקדיות צילום: שולמית שחר
מתכון לחטיף שקדיות בצי'ק / שחר שולמית
המצרכים לחטיף שקדיות בצי'ק:
מידות אוניברסליות
לשקדיות:
- 1 ביצה גודל לארג'
- 1/2 כוס סוכר חום בהיר
- 2 כפות דבש
- 300 גרם שקדים פרוסים מולבנים
- 1/2 כוס שומשום
אופן ההכנה לחטיף שקדיות בצי'ק:
- בקערה גדולה מקשקשים במטרפה את הביצה
- מוסיפים את הסוכר והדבש
- מוסיפים את השקדים והשומשום ומערבבים עד לאיחוד
- מחממים תנור ל-160 מעלות, ממלאים תבניות סיליקון משומנות במסה ואופים עד הזהבה (משהו בין 15 ל20 דקות) מצננים ומקפיאים לפני חילוץ
- אם אין תבניות סיליקון מניחים תלוליות בגודל אחיד ובמרחקים קטנים בין עוגיה לעוגיה על גבי נייר אפייה ואופים עד הזהבה
בהצלחה רבה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות