השף המלכותי מגלה סודות מפתיעים מהגשת האוכל למלכה
גרהאם טינסלי, שף שבישל למלכת אנגליה במספר הזדמנויות בעבר חשף בראיון למגזין Hello, סודות מהמטבח המלכותי | על האבטחה הקפדנית ותפריט הארוחות בארמון
- יענקי פרבר
- י' כסלו התשפ"ב
שף מלכותי מגלה סודות ומתאר את התחושה לבשל למלכת אנגליה אליזבת השנייה.
גרהאם טינסלי, שבישל למלכה במספר הזדמנויות בארוחות ערב ממלכתיות, מספר כי הארוחות שהכין עברו בדיקת רנטגן לפני שהוגשו לה.
הטבח גילה את הדברים במהלך ראיון עם מגזין Hello הפופולרי, הוא אמר שהאבטחה הייתה 'סופר הדוקה' כשהמלכה באה לסעוד עם אישי ציבור חשובים אחרים. "אם רק היינו מבשלים למשפחת המלוכה, לא תמיד היינו מודעים לביטחון. זה השתנה רק אם היו באים ראשי מדינות, אז האבטחה הייתה ממש ממש הדוקה" סיפר.
"אם היינו עורכים ארוחה של ראשי מדינות אז כל צוות הקייטרינג היה צריך להיפגש בתחנת משטרה ולצאת יחד משם על אופנועים ישר לטירה".
השף גראהם טינסלי. מתוך הטוויטר שלו.
עוד הוסיף: "עבור נשפים ברמה גבוהה יותר, נדרשנו להעביר את כל האוכל, הסכו"ם וציוד המטבח שלנו דרך מכונת רנטגן, לחלק מהנשפים יש אפילו שמות קוד כדי להגן על ביטחונם".
ארוחות הצהריים והערב של המלכה מורכבות בדרך כלל מדגים או עוף בגריל, אבל לעתים קרובות זה צלי עוף קלאסי עם כל התוספות. לפי המורשת הבריטית, המלכה בת ה-95 מתחילה כל בוקר את היום עם כוס תה ארל גריי, ואז קערה של מיני דגן לארוחת הבוקר.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות