לכבוד שבת קודש
מתכון למוקפץ ירקות עם קוביות חזה עוף ונודלס
מאכל אסייאטי מושלם שכולם אוהבים, מתכון למוקפץ עם נודלס, קוביות חזה עוף וירקות המתובלים ברוטב סויה, יוצרים יחד מנה מוצלחת ומשובחת המתאימה גם כעיקרית לכבוד שבת קודש
- חני לוין
- א' כסלו התשפ"ב
מוקפץ ירקות עם קוביות חזה עוף ונודלס צילום: ורד כהן
מתכון למוקפץ ירקות עם קוביות חזה עוף ונודלס / ורד כהן
המצרכים למוקפץ ירקות עם קוביות חזה עוף ונודלס:
- 1 חב' אטריות נודלס
- 1 פרפר חזה עוף חתוך לקוביות
- 1/2 כוס קמח
- 1 בצל קצוץ
- 1 גמבה חתוכה לקוביות
- 2 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות
- 5 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
- 2 שיני שום קצוצות
- מעט ג'ינג'ר
- מעט צ'ילי גרוס
- מעט רוטב צ'ילי מתוק
- 1/2 כוס רוטב סויה
אופן ההכנה למוקפץ ירקות עם קוביות חזה עוף ונודלס:
- את אטריות הנודלס מבשלים תחילה לפי הוראות היצרן ומניחים בצד.
- את קוביות חזה העוף מערבבים יחד עם הקמח היטב עד שכל הקוביות מצופות היטב ומטגנים אותן בשמן עמוק עד להשחמה נאה. מוציאים על נייר סופג.
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הגמבה, הקישואים, הפטריות והשום ומערבבים היטב, מבשלים כעשר דקות תוך כדי ערבוב תמידי.
- מוסיפים את התבלינים והרטבים ומערבבים היטב, מוסיפים גם את חזה העוף והאטריות ומערבבים היטב. מבשלים כעשר דקות נוספות ומוציאים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות