מפנק
מתכון לשווארמה ביתית
שווארמה ביתית מוצלחת וטעימה מתאימה במיוחד להגשה בתוך באגט עסיסי, לאפה או פיתה עם סלט ירקות עשיר וצ'יפס קריספי יעניקו לכם שלמות של ארוחת צהריים מפנקת
- נועם זיגדון
- כ"ז חשון התשפ"ב

שווארמה ביתית צילום: נועם זיגדון
מתכון לשווארמה ביתית / נועם זיגדון
המצרכים לשווארמה ביתית:
- 1 ק"ג שווארמה נקבה
- 50 גר' שומן כבש - מומלץ
- ½ כף תבלין בהרט
- ½ כף חוואיג' למרק
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לשווארמה ביתית:
- שוטפים ומנקים את השווארמה (משאירים אותם שלמים)
- מתבלים עם כף שמן מורחים אותם מכל הצדדים
- מחממים מחבת טפלון או פלאנצ'ה
- מוסיפים את השומן כבש או השמן, צולים את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
- מוציאים לקרש חיתוך, פורסים לפרוסות דקות, דקות
- מחזירים למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש
- מומלץ לאכול עם באגט לאפה או פיתה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות