תוספת לליל שבת
מתכון לתפוחי אדמה עם ירק קצוץ בכורכום ולימון
מתכון לתפוחי אדמה בשילוב ירק קצוץ ותיבול צהבהב, מנה המתאימה כתוספת משובחת בהגשה לצד אורז וחלקי עוף עסיסיים, יוצרים יחדיו מנה עיקרית מוצלחת
- שולמית שחר
- כ"ג חשון התשפ"ב
תפוחי אדמה עם ירק קצוץ בכורכום ולימון צילום: שולמית שחר
מתכון לתפוחי אדמה עם ירק קצוץ בכורכום ולימון / שחר שולמית
המצרכים תפוחי אדמה עם ירק קצוץ בכורכום ולימון:
מידות אוניברסליות
- 10 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים
- 1/2 כוס שמן
- 2 כפיות כורכום
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 כפית מלח
- 2 כוסות מים
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 1/2 חבילת פטרוזיליה
אופן ההכנה לתפוחי אדמה עם ירק קצוץ בכורכום ולימון:
- מניחים בסיר את כל המצרכים מלבד הפטרוזיליה ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה.
- מידי פעם מרימים בכף את הרוטב מתחתית הסיר ויוצקים אותו על תפוחי האדמה
- מבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה וצמצום הנוזלים
- מפזרים מעל את הפטרוזיליה ונותנים בישול של עוד כמה דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות