מוצלח, מהיר הכנה וטעים
מתכון לדג סלמון עם פלפלים ולימון
דג סלמון הוא אחד הדגים המוצלחים, המהירים והטעימים שיש, הוא קל להכנה ונאפה מהר, בשילוב של מגוון ירקות ססגוניים המעניקים לו טעם משובח ומראה חגיגי יותר
- מירב מלכה
- כ"ג חשון התשפ"ב
דג סלמון עם פלפלים ולימון צילום: מירב מלכה
מתכון לדג סלמון עם פלפלים ולימון / מירב מלכה
המצרכים לדג סלמון עם פלפלים ולימון:
- דג סלמון שלם או מחולק לפי כמות הסועדים נקי ושטוף היטב.
- 1 גמבה קצוצה
- 1 פלפל חריף קצוץ
- 1 שיפקה קטן מיובש קצוץ
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 4 שיני שום קצוצים
- 2 לימונים פרוסים לעיגולים דקים
- שמן זית בנדיבות לשימון הדג
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- (אפשר לסחוט מעל מעט לימון)
- 1/4 כוס מים
אופן ההכנה לדג סלמון עם פלפלים ולימון:
- מניחים את דג הסלמון בתבנית אפייה ומשמנים אותו בנדיבות בשמן זית מכל הכיוונים.
- מוסיפים 1/4 כוס מים לתבנית עם הדג.
- בקערה מערבבים יחד את הגמבה, הפלפל החריף, השיפקה, הפטרוזיליה, השום, מלח ופלפל שחור גרוס ושופכים את התערובת מעל הדג שבתבנית.
- סביב הדג מניחים את פרוסות הלימון ומכניסים לתנור שחומם מראש על °180 מעלות למשך רבע שעה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות