קלות הכנה
מתכון לעוגיות מגולגלות - תמרים / ריבה / שוקולד
עוגיות מגולגלות במילוי של מבחר ממרחים ותוספות משדרגות, מתכון חלבי, טעים ומוצלח, שתוכלו להכין בכל עת, הוא קל להכנה ועם מצרכים נגישים

עוגיות מגולגלות תמרים / ריבה / שוקולד צילום: ברכה לוי
מתכון לעוגיות מגולגלות - תמרים / ריבה / שוקולד
לעוגיות מגולגלות - תמרים / ריבה / שוקולד:
לבצק:
- 1 שקית אבקת אפיה
- 4 כוסות קמח מנופה
- 1 כף תמצית וניל
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1/2 כוס שמן
- 100 גר' חמאה
אופן ההכנה לעוגיות מגולגלות - תמרים / ריבה / שוקולד:
- בקערה מערבבים את הקמח, אבקת האפיה והסוכר.
- מוסיפים את יתר המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק נעים ונוח לעבודה.
- מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק מנוחה של כשעה או יותר.
- מחלקים את הבצק ל4 כדורים.
- מקמחים משטח עבודה ובעזרת מערוך מרדדים את הבצק למלבן גדול. (אם יש צורך מוסיפים מעט קמח.)
- מלבן אחד מורחים בממרח תמרים, מפזרים אגוזים קצוצים / טחונים ומעט קינמון, מגלגלים לרולדה וחותכים לעוגיות.
- במלבן השני מורחים ריבה ומפזרים מעט קוקוס (אופציונלי) מגלגלים לרולדה וחותכים לעוגיות.
- במלבן השלישי מורחים ממרח שוקולד אהוב, מגלגלים לרולדה וחותכים לעוגיות.
- מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 עד 30 דקות . עד להזהבה יפה.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: ba su ברכה לוי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות