רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

ג' אדר התשפ"ה
03.03.2025
לגזור ולשמור

מתכון לקבב דגים אסיאתי מאת השף אביב משה

הגיע הזמן לגוון, קבלו מתכון קליל ועסיסי שמתאים לכל אחד - קבב דגים אסיאתי ברוטב עשיר ומתקתק של השף אביב משה והכי חשוב, טעים, מתקתק ומתובל • לגזור ולשמור

00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
מתכון לקבב דגים אסיאתי מאת השף אביב משה
קבב דגים צילום: יח"צ

 10  דקות | קל | פרווה

רשימת מצרכים

  • 1/2 ק”ג דג ים ( מוסר / לוקוס ) נקיים מעור ועצמות וקצוצים דק
  • כף ג׳ינג׳ר כבוש קצוץ
  • 1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1.5 כף סויה
  • כפית פלפל חריף, קצוץ

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים , יוצרים קבבונים ומטגנים בשמן זית במחבת או על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
  • לרוטב
  • מכניסים למחבת רבע כוס סויה, 3 כפות סילאן , כפית למון גרס קצוץ , מעט פלפל שאטה , כפית פקאן סיני קצוץ , כפית גפרורי שקדים, כפית בוטנים מלוחים וכפית נענע קצוצה.
  • עצת הגשה:
  • יוצקים רוטב למרכז צלחת ומעל את הקבב דגים.

לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>

רמי לוי מתכונים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות