לגזור ולשמור
מתכון לקבב דגים אסיאתי מאת השף אביב משה
הגיע הזמן לגוון, קבלו מתכון קליל ועסיסי שמתאים לכל אחד - קבב דגים אסיאתי ברוטב עשיר ומתקתק של השף אביב משה והכי חשוב, טעים, מתקתק ומתובל • לגזור ולשמור
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- י"ט חשון התשפ"ב

קבב דגים צילום: יח"צ
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
- 1/2 ק”ג דג ים ( מוסר / לוקוס ) נקיים מעור ועצמות וקצוצים דק
- כף ג׳ינג׳ר כבוש קצוץ
- 1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 2 כפות שמן שומשום
- 1.5 כף סויה
- כפית פלפל חריף, קצוץ
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים , יוצרים קבבונים ומטגנים בשמן זית במחבת או על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
- לרוטב
- מכניסים למחבת רבע כוס סויה, 3 כפות סילאן , כפית למון גרס קצוץ , מעט פלפל שאטה , כפית פקאן סיני קצוץ , כפית גפרורי שקדים, כפית בוטנים מלוחים וכפית נענע קצוצה.
- עצת הגשה:
- יוצקים רוטב למרכז צלחת ומעל את הקבב דגים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות