מתכון לפרגיות ברוטב בצל ופטריות
אוהבים פרגיות? קבלו מתכון מעניין בטעם מוצלח במיוחד, שילוב של מגוון רטבים ותבלינים ממשובחים, יחד עם טבעות בצל ופטריות מעניקים לכם תוספת משולמת לכל ארוחה חגיגית
- יגאל אמדדי
- י"ח חשון התשפ"ב
- 2 תגובות
פרגיות ברוטב בצל ופטריות צילום: יגאל אמדדי
מתכון לפרגיות ברוטב בצל ופטריות
המצרכים לפרגיות ברוטב בצל ופטריות:
- 1/2 ק"ג פרגית חתוכה לקוביות
- 2 בצלים
- 1 חבילת פטריות
- מעט רוטב צ׳ילי
- מעט רוטב טריאקי
- מעט רוטב מנגו קארי
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
אופן ההכנה לפרגיות ברוטב בצל ופטריות:
- מחממים סיר רחב (עדיף במחבת ווק) עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
- מוסיפים את הפרגית והפטריות ולאחר מכן את התבלינים
- מערבבים היטב ומוסיפים את הרטבים, מערבבים קלות לאיחוד, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות.
- מוציאים ומגישים לצד אורז, אטריות או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות