בחושה, מהירה וטעימה מאוד
מתכון לעוגת שיש קוקוס ותפוז עם ממרח סילאן שוקולד לוז
לאוהדי העוגות הבחושות והמהירות: קבלו מתכון לעוגה מושלמת וטעימה במיוחד בשילוב של קוקוס ותפוז עם ממרח סילאן שוקולד לוז, עוגה המתאימה לכל אירוע, שבת או חג
- שולמית שחר
- י"ח חשון התשפ"ב
עוגת שיש קוקוס ותפוז עם ממרח סילאן שוקולד לוז צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגת שיש קוקוס ותפוז עם ממרח סילאן שוקולד לוז / שחר שולמית
המצרכים לעוגת שיש קוקוס ותפוז עם ממרח סילאן שוקולד לוז:
מידות אוניברסליות
לעוגה:
- 3 ביצים גודל לארג'
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- קורט מלח
- 1 כוס שמן
- 1.5 כוסות מיץ תפוזים טבעי
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס קוקוס
- 1/2 כוס אבקת שקדים
תוספת לטעם:
- 1/2 כוס ממרח סילאן שוקולד לוז (או ממרח תמרים)
אופן ההכנה לעוגת שיש קוקוס ותפוז עם ממרח סילאן שוקולד לוז:
- מדליקים תנור ל170 מעלות ומכינים 2תבניות בגודל 26 על 12 סנטימטר או 2 תבניות אינגליש קייק, מניחים בתחתית התבניות נייר אפיה ומשמנים את הדפנות.
הכנת העוגה:
- בקערה גדולה טורפים במטרפה ידנית את הביצים כ2 דקות
- מוסיפים בהדרגה ומערבבים את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם (מלבד ממרח הסילאן שוקולד לוז) עד לאיחוד המסה
- מפרישים כוס מהמסה הבהירה ומערבבים אותה עם ממרח הסילאן שוקולד לוז
- יוצקים את המסה הבהירה ל2 התבניות ואחר כך מזלפים את מסת הסילאן על המסה הבהירה ומערבבים מעט עם קיסם ליצירת מראה משויש
- אופים בין 40 ל45 דקות או עד שהעוגות מוכנות
בהצלחה רבה ובתאובן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות