עשו זאת בעצמכם
מעניין: ככה מכינים קונכיות קריספיות למילויים שונים • צפו
אם התעניינתם לא פעם כיצד מכינים את הקונכיות הקריספיות שממלאים בתוכן תערובת של כבדים, דגים או ירקות, כעת תוכלו להכין אותן ממש בעצמכם | כך יוצרים אותן • צפו
קונכיות מעלי בוריקה צילום: נועם זיגדון
אופן הכנת קונכיות מעלי של סיגר בוריקה - נועם זיגדון.אופן הכנת קונכיות מעלי בוריקה - נועם זיגדון
המצרכים לקונכיות מעלי סיגר בוריקה:
- 1 חב' עיגולי בצק סיגר בוריקה
- 1.5 ליטר שמן לטיגון עמוק.
- מצקת
אופן הכנת הקונכיות:
- מחממים סיר עם השמן עד שהשמן רותח.
- לוקחים עיגול בצק בוריקה ומניחים אותו מתחת למצקת משומנת, מכניסים לתוך הסיר עם השמן הרותח כאשר המצקת מלמעלה דוחפת בעדינות את הבצק לתוך השמן.
- ממתינים עד להשחמה ומשחררים את המצקת.
- הופכים את הקונכיה ומטגנים מעט עד להזהבה.
- מוציאים על נייר סופג וממלאים בכל מה שאוהבים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות