הכי מוצלח
מתכון לקרפ צרפתי
'קרפ צרפתי' המאכל המתוק והאהוב שכולם מתענגים עליו, אם תמלאו אותו בממרחים המתאימים ושוקולדים טעימים תקבלו את הקינוח הכי מוצלח שיש
- חני לוין
- י' חשון התשפ"ב

קרפ צרפתי צילום: הדסה ברוכים
מתכון לקרפ צרפתי / הדסה ברוכים
המצרכים לקרפ צרפתי:
1 כוס חלב
1 כוס קמח
2 ביצים L
1 כף שמן
1 כף סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה לקרפ צרפתי:
בקערה, מערבבים הייטב עם מטרפה או מערבל ידני את כל המצרכים עד לקבלת בלילה חלקה
מניחים בצד במשך 10 דק'
משמנים מחבת עם מעט חמאה או שמן.
בעזרת כוס לוקחים מעט מהבלילה ומשטחים על המחבת
מטגנים בכל פעם קרפ אחד משני הכיוונים עד להשחמה ועד גמר הבלילה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות