מתכון לסלט חצילים ובצל ירוק ברוטב צ'ילי
אוהבים להתחדש עם סלטים מעניינים? אוהבים חצילים? קבלו מתכון לסלט חצילים משודרג וטעים במיוחד, ללא הרבה עבודה ועם טעם יוצא דופן, בשילוב של טבעות בצל ירוק ורוטב צ'ילי שמוסיפים טעם לסלט עסיסי ומוצלח
- שולמית שחר
- ב' חשון התשפ"ב
סלט חצילים ובצל ירוק ברוטב צ'ילי צילום: שולמית שחר
מתכון לסלט חצילים ובצל ירוק ברוטב צ'ילי / מאת: שחר שולמית
המצרכים לסלט חצילים ובצל ירוק ברוטב צ'ילי:
- 3 חצילים בינוניים
- 8 כפות שמן (לתיבול החצילים)
- 1 כפית מלח
- 1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 חבילות בצל ירוק
- 4 כפות שמן (לטיגון הבצל הירוק)
- 3 כפות רוטב צי'לי מתוק
אופן ההכנה לסלט חצילים ובצל ירוק ברוטב צ'ילי:
- קולפים וחותכים את החצילים לקוביות
- ומתבלים אותם בשמן, מלח, פפריקה ופלפל שחור
- מניחים אותם בתבנית על גבי נייר אפיה ומכסים את התבנית
- אופים אותם עד לריכוך כ45 דקות
- קוצצים את הבצל הירוק לפרוסות קטנות ומטגנים אותו עם השמן כ10 דקות
- מערבבים את החצילים עם הבצל ומוסיפים להם את רוטב הצי'לי
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות