זה רק נראה מורכב
מתכון למרק קרם אפונה עם שייטל וירקות ירוקים
שף שאול בן אדרת מגיש מנה מפנקת ומחממת שגם אתם תוכלו להכין: מרק קרם אפונה עם פרוסות של שייטל וירקות ירוקים. מתכון המושלם לימי הסתיו המתקרבים. קליל, מזין וטעים גם לילדים!
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- כ"ה תשרי התשפ"ב
- 1 תגובות
מרק אפונה צילום: באדיבות המצלם
מתכון רמי לוי
רשימת מצרכים
מתכון רמי לוי
- 200 גר’ פרוסות שייטל דקות
- 3 כוסות אפונה קפואה
- 1 כוס אפונה סינית (אפונת שלג)
- 1 ליטר ציר ירקות או ציר עוף
- 8 גבעולי אספרגוס
- 1 כוס פטריות שמגי
- 1 בצל לבן קצוץ
- 2 שיני שום פרוסות
- 1/4 כפית גרגירי כוסברה
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות נענע קצוצה
- 3 יח’ עלי מרווה
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- בסיר, לאדות בצל קצוץ ושום עם 2 כפות שמן זית. להוסיף את האפונה, ואת הציר ולבשל עד לרתיחה. להוסיף נענע, פטרוזיליה ,מרווה ולתבל עם מלח פלפל.
- לטחון עם בלנדר מוט ידני את כל מרכיבי המרק למחית חלקה.
- במקביל במחבת עם 2 כפות שמן זית לטגן את הירקות הירוקים כ-2 דקות ולהניחם בצד. באותו מחבת לטגן את פרוסות השייטל כדקה מכל צד.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות