זה רק נראה מורכב
מתכון למרק קרם אפונה עם שייטל וירקות ירוקים
שף שאול בן אדרת מגיש מנה מפנקת ומחממת שגם אתם תוכלו להכין: מרק קרם אפונה עם פרוסות של שייטל וירקות ירוקים. מתכון המושלם לימי הסתיו המתקרבים. קליל, מזין וטעים גם לילדים!
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- כ"ה תשרי התשפ"ב
- 1 תגובות

מרק אפונה צילום: באדיבות המצלם
Video Player is loading.This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.מתכון רמי לוי
רשימת מצרכים
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
מתכון רמי לוי
- 200 גר’ פרוסות שייטל דקות
- 3 כוסות אפונה קפואה
- 1 כוס אפונה סינית (אפונת שלג)
- 1 ליטר ציר ירקות או ציר עוף
- 8 גבעולי אספרגוס
- 1 כוס פטריות שמגי
- 1 בצל לבן קצוץ
- 2 שיני שום פרוסות
- 1/4 כפית גרגירי כוסברה
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות נענע קצוצה
- 3 יח’ עלי מרווה
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- בסיר, לאדות בצל קצוץ ושום עם 2 כפות שמן זית. להוסיף את האפונה, ואת הציר ולבשל עד לרתיחה. להוסיף נענע, פטרוזיליה ,מרווה ולתבל עם מלח פלפל.
- לטחון עם בלנדר מוט ידני את כל מרכיבי המרק למחית חלקה.
- במקביל במחבת עם 2 כפות שמן זית לטגן את הירקות הירוקים כ-2 דקות ולהניחם בצד. באותו מחבת לטגן את פרוסות השייטל כדקה מכל צד.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות