מתכון לוופל בלגי טעים ומוצלח
"וופל בלגי" הקינוח האהוב על כולם כשמתחשק להתפנק באמת עם תוספות של גלידה, קצפת ומלא שוקולדים תוכלו להכין אותו לגמרי לבד בבית, רק תצטרכו להצטייד במכשיר הוופל
- חני לוין
- כ"ז תשרי התשפ"ב
וופל בלגי צילום: נועם זיגדון
מתכון לוופל בלגי טעים ומוצלח
המצרכים לוופל בלגי טעים ומוצלח:
- 2 ביצים
- 1 כוס חלב או מים לפרווה
- 1/4 כוס סוכר
- 50 גר' חמאה מומסת או מחמאה לפרווה
- 1.5 כוסות קמח
- 2 כפיות א. אפייה
- 1/4 כפית מלח
אופן ההכנה לוופל בלגי טעים ומוצלח:
- בקערה מערבבים היטב את הביצים עם החלב, החמאה והסוכר.
- מוסיפים את יתר המצרכים תוך כדי בחישה מתמדת ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים
- משמנים את מכשיר הוופל ובוזקים לתוכו. ממתינים עד להשחמה משני הכיוונים ומוציאים.
- מזלפים מלמעלה סירופ שוקולד וריבת חלב, מפזרים מקופלת, פקאנים גרוסים או כל מה שאוהבים ומגישים לצד כדור גלידה וקצפת.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות